Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Zakup medijskog prostora

Zakup medijskog prostora

Zakup medijskog prostora usluga je kroz koju vam olakšavamo komunikaciju s medijima, osiguravamo konkurentne cijene i realiziramo kampanje. Zakupljujemo za vas.

Zakup medijskog prostora zna nekad biti naporan, priznajemo. No, ne i za nas, jer je to ono što volimo i znamo raditi. Graditi dugoročne odnose s medijima jedan je od ključnih faktora našeg i vašeg uspjeha. Svakodnevno pratimo trendove i rado ćemo vam objasniti zašto se možda u nekom mediju i ne biste trebali pojaviti. A zašto? Isto kao što smatramo da Facebook nije rješenje za sve, pa tako ni svaki medij nije rješenje za sve. Za vas ćemo odlučiti što je najbolje, pripremiti objavu, komunicirati s medijima i pobrinuti se da dobijete izvještaj o rezultatima. Bit ćemo najsretniji ako ostvarimo ciljeve koje smo prethodno zadali. I da, budžet za zakup medijskog prostora ne treba biti visok. Ne brinite, dogovorit ćemo nižu cijenu od one koju ste očekivali, a zakup ćemo obaviti u vaše ime. Medijski prostor možete zakupiti u novinama, na radiju, TV-u, na portalima, billboardima, dakle online i offline.

Uvijek težimo tomu da medij koji zakupljujete (ili mi zakupljujemo za vas) ima relevantnu poveznicu uz vaš proizvod, uslugu ili vas kao osobu/brend. Jako volimo native oglašavanje, odnosno zakup medijskog prostora koji teži relevantnosti. Upravo tomu težimo i mi. Želimo da vaši oglasi budu predstavljeni samo na relevantnim platformama. U suprotnom ćete baciti novac u vjetar. No, mi to ne želimo. Pobrinut ćemo se da odaberemo najučinkovitije medije za vaše ciljane kupce i korisnike i da optimiziramo vaš budžet. Rado ćemo za vas izraditi vizualno ili glasovno rješenje kroz koje ćemo prenijeti željenu poruku. Prvo savjetujemo, zatim djelujemo. I ne radimo bez rezultata. Zakup medija nema smisla ako ne težimo rezultatima. Iskoristite naša poznanstva i agencijske popuste koje dobivamo. Sa zadovoljstvom ćemo za vas zakupiti medijski prostor. Ponudit ćemo vam i partnersku uslugu praćenja pojavljivanja u medijima. I da, često ima gratisa.

Našu uslugu koriste:

 

drugi (blablaju)
o nama.

S agencijom Scribo PR surađivao sam u više navrata na raznim projektima i uvijek ih rado odabirem kao poslovne partnere. Poslu pristupaju odgovorno i kvalitetno, a njihovo znanje i mladenački duh najdraži su mi elementi naše suradnje. Opuštena atmosfera, inovativne ideje i profesionalni pristup poslu obilježavaju ovu mladu, perspektivnu ekipu.

Rudi Grula

Turistička zajednica Međimurske županije

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.