Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Web analitika

Web analitika

Web analitika služi nam za donošenje odluka. Važnih odluka. Onih koje će povećati vašu prodaju, broj rezervacija ili broj upita. Povežimo se s njima.

Web analitika je važna za uspjeh jer bez praćenja nema rezultata. Nijednu uslugu nećemo odraditi bez da unaprijed definiramo ciljeve i pratimo realizaciju istih. Pomoći će nam da bolje shvatimo ponašanje vaših kupaca, ali i onih koji će to tek postati. Web analitika je zakon. Ako se pitate što će vam web analitika, brzo ćemo vam objasniti. Volimo sve što je mjerljivo i nastojat ćemo dokazati vam da web analitika nije nešto od čega treba bježati. Zapravo, web analitika je neizbježna. Google Analytics je alat kroz koji pratimo što se događa na vašoj web stranici, ali koristimo ga i da bismo pratili uspjeh kampanja koje za vas provodimo na Facebooku. Koristeći ovaj Googleov alat možemo saznati veliki broj podataka o vašim posjetiteljima kao što su dob, spol, lokacija, koje stranice posjećuju, kako dugo se na njima zadržavaju, kako su došli na stranice.

Ono što se nama najviše sviđa je mogućnost praćenja ostvarivanja ciljeva. Želite mjeriti broj rezervacija na vašoj web stranici? Ili broj upita i klikova na mail adresu? Nema problema. Uspješnost jednostavno trebamo mjeriti. Web analitika će nam najbolje pokazati je li web stranica dobra ili loša, koje aktivnosti daju rezultate, a koje je potrebno izbaciti. Podaci u web analitici su kao gorivo za automobil. Oni postoje, ali ih ne koristimo. Isto je s automobilom. Gorivo je u rezervoaru, ali auto bez paljenja ne kreće. Dakle, ako ih ne koristimo, nećemo „voziti“. Pretočite to samo na vašu web stranicu. Ako još uvijek analitički ne pratite vaš web, javite nam se i krenimo zajedno u pokoravanje podataka. Pripremit ćemo vam čitki izvještaj s informacijama u kojem ćete zapravo uživati jer web analitika radi za vas i u vašu korist.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

LifeClass Terme Sveti Martin surađuju s tvrtkom Scribo PR od samog otvaranja tvrtke. Naša kompanija poznata je po iskoraku u marketinškom pristupu oblikovanja proizvoda, te je upravo Scribo PR odigrao ključnu ulogu u vizualiziranju i promociji naših ideja, kako na tuzemnim tako i inozemnim tržištima. Scribo PR-ov tim zna prepoznati naše želje te ih pretvoriti u materijal, koncept ili ideju te nam tako osigurava da uvijek budemo moderni, popularni i u skladu s našom poslovnom vizijom i očekivanjima klijenata. Veselimo se nastavku suradnje.

Branimir Blajić

LifeClass Terme Sveti Martin

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.