Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Savjetovanje

Savjetovanje

Treba vam savjetovanje ili jednostavno želite znati više o marketingu, PR-u i trendovima u turizmu?
Javite nam se.

Savjetovanje je ono što često prakticiramo, a sada ćemo vam objasniti zašto. Osim što se često savjetujemo s kolegama iz industrije, rado posjećujemo konferencije i digitalno pratimo sve novosti s područja promocije u turizmu. Sa zadovoljstvom ćemo savjetovati i vas. Bilo da tražite savjet u vezi razvoja proizvoda ili usluge, nastupa i pozicioniranja na tržištu, brendiranja, cijena usluga ili jednostavno želite na kavu i čuti kako nam je bilo na putovanjima, javite nam se. Iskoristite naša znanja, vještine, brojne konferencije i pročitane knjige i nadogradite vaše ili znanje vašeg tima. Prvo što učinimo učinimo kada dolazimo na posao je otvaranje blogova. Pratimo teme iz marketinške, PR i turističke industrije i kontinuirano povećavamo listu pročitanih zanimljivih članaka. Savjetovanje je dobra prilika za vas da proširite vidike i shvatite koliko su marketing i PR važni u turizmu.

Odlučite li se na korak više i želite unaprijediti svoju organizaciju, proizvod, uslugu, brend ili vas kao osobu, javite nam se. Kod nas ili kod vas, birate vi. Pripremamo vam sve materijale, a ako je potrebno, odradit ćemo i logistiku. Ono što posebno volimo su manje edukacije i konzultacije kroz koje vam se možemo maksimalno posvetiti. Dakle, ako želite više naučiti o oglašavanju, zakupu medija, copywritingu, content marketingu, organizaciji press tripova i događanja, izradi web stranica, web analitici, grafičkom dizajnu, PR–u i magičnom svijetu društvenih mreža, tu smo za vas. Znamo da je ulaganje u razvoj i napredovanje ono što čini svijet boljim. Svakim danom znamo sve više i naše vještine su sve kvalitetnije. To ne bi bilo tako da i mi nismo potražili pomoć od drugih. Sada je vrijeme da mi prenosimo dalje ono što najbolje znamo.

Našu uslugu koriste:

 

drugi (blablaju)
o nama.

Raditi s toliko predanom, kreativnom i pozitivnom ekipom prava je rijetkost, a takve su kvalitete must have u marketingu.

Andrijana Kos Kavran

Međimursko Veleučilište u Čakovcu

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.