Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

PR

PR

PR ili odnosi s javnostima izazovan su alat kojim za vas radimo. Surađujemo s medijima i komuniciramo o vama prema unutarnjim i vanjskim javnostima.
Upravljajte svojom slikom u javnosti.

PR je ono s čime smo počeli i u čemu smo se prvo razvili. Neki od nas su čak pisali i diplomske radove na temu PR-a, tako da smo ovo područje odnosa s javnostima istražili i sa znanstvene strane. Često čujemo od kolega iz industrije, ali i klijenata da PR izumire. Možda njegova klasična definicija da, ali briga o reputaciji, odnosu s medijima, kriznom komuniciranju i gradnji povjerenja s javnostima će uvijek postojati. Dakle, PR vam treba. Rado ćemo za vas pripremiti objavu za medije, voditi vam adremu, odnosno listu kontakata medija, organizirati javni nastup i organizirati cijeli proces predstavljanja vas kao poduzeća, vaše usluge ili proizvoda javnostima. Istražit ćemo i javno mnijenje, ali za vas pripremiti i press kit. Što to znači? Sve najvažnije i najrelevantnije informacije stavit ćemo na jedno mjesto, uobličiti ih i kao takve spremne će čekati prvu priliku za plasiranje u javnost.

Odnosi s javnostima su dvosmjerna komunikacija koja je zlata vrijedna. Znati reagirati onda kada je najpotrebnije i to unaprijed isplanirati ponekad zna biti izazovan zadatak, no mi smo gladni ovakvih poslova. Želimo poboljšati vaš imidž. Želimo komunicirati s vašim tržištima, onima na kojima postojite, ali i onima za koje smatramo da bi trebali postojati. Važno nam je da znate da se možemo pobrinuti i za interne odnose s javnostima jer smatramo da je interna komunikacija velik i važan dio PR-a. PR je važan i za vas kao tvrtku, vaš proizvod, uslugu, ali i za vas kao osobu. Vješti smo u stvaranju advertorijala, organizaciji konferencija za novinare, pisanju priopćenja za medije i kriznom komuniciranju. Riješili smo na prvu za klijente nerješive situacije. Jako smo ponosni. Iskoristite naša poznanstva i kvalitetne odnose s medijima i dajte nam povjerenje da se pobrinemo za vaš PR. Poboljšajmo i dugoročno održimo reputaciju vaše cijenjene organizacije zajedno.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

U poslovnom svijetu uvijek želiš̌ samo najbolje jer jedino tako možeš̌ doći do zadanih ciljeva. Sa Scribo PR-om se tamo zasigurno i stiže. Dugogodišnje poznanstvo i suradnja na području turizma s timom Scribo PR-a je pravo zadovoljstvo. Uz izuzetnu profesionalnost, brzinu realizacije projekata, ovaj mladi tim krasi i nešto što bih istaknula kao najveći plus, a to je kreativnost i konstantno pomicanje granica. Scribo PR tim je pravi odabir za sve one koji nikako ne žele prosječno, jer oni su sve samo ne prosječni.

Vlatka Ponder

Hotel Castellum

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.