Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje na Facebooku, Instagramu, LinkedInu, Googleu, YouTube-u i drugim platformama pomoći će ostvariti vaše ciljeve. Offline i online. Oglašavamo za vas.

Oglašavanje na Facebooku, Instagramu, Twitteru, LinkedInu, Youtubeu, Google tražilici i YouTubeu? Znate da vam treba? Super, drago nam je da ste svjesni da je danas uspjeh bez ulaganja u digitalno oglašavanje jako teško ostvariti. Kroz godine smo naučili da brendovi u oglašavanje ulažu sve više, stoga su šanse da se istaknete bez budžeta za oglašavanje svedene na minimum. Kupci i potencijalni klijenti vas traže i u puno slučajeva samo jedan klik je dovoljan da se ostvari konverzija. Brinemo se da su cijene po kliku što niže, doseg što veći, sadržaj što zanimljiviji i naravno – cilj koji smo zadali u početku ostvaren. I mjerljiv, naravno. Za vas ćemo pripremiti sav sadržaj. Sjećate se gornjeg djela o copywritingu? Sada već znate da ćemo pripremiti takav copy koji će prodati. Još kada k tome dodamo idealan vizual, uspjeh u oglašavanju je zagarantiran. Pratimo kampanje dnevno, optimiziramo ih i brinemo da se vaša digitalna strategija ostvari.

Uz što manje troškove, sa što više rezultata. I da, svakodnevno pratimo trendove u oglašavanju. Bez toga ne ide. Vas će možda boljeti glava od pojmova kao što su GDN, PPC, CPC, ROAS, keyword, impresije i druge na prvu zastrašujuće fraze. Vjerujte, nisu. Nama one koriste za donošenje odluka da bi vaše oglasne kampanje bile što uspješnije. Zaplivajte s nama u mnoštvo kvalitetnih prilika. Za vas kroz oglašavanje možemo prikupljati leadove, širiti vašu vidljivost, povećavati broj pratitelja, broj klikova, posjeta web stranici, pregleda videa, instalacija aplikacija i najvažnije – povećati broj konverzija. Konverzija u oglašavanju ne treba biti samo prodaja. To može biti i klik na link, poslan upit, prijava na newsletter i još mnoštvo drugih. Shvaćate već sad da je mogućnosti jako puno. Za vas ćemo odabrati najbolje platforme, istražiti potencijal, postaviti ciljeve, kreirati kampanje, pratiti napredak, optimizirati ih i izraditi izvještaj – o uspjehu.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

Kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj iznimno smo zadovoljni suradnjom s agencijom Scribo PR na području marketinga i promocije. Svojom profesionalnošću i idejama dali su novu dimenziju razvoju naše kompanije s marketinškog aspekta. Uspješna dugogodišnja suradnja temelji se na iskrenom i pouzdanom odnosu te je baza za daljnji razvoj. Mlad tim kao što je onaj u Scribo PR-u ima mnogo prostora za napredak i sigurni smo da ih čeka svijetla budućnost.

Ivan Marić

UNILINE d.d.

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.