Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Izrada web stranica

Izrada web stranica

Izrada web stranica za potrebe promocije i PR-a u turizmu. Jedinstveno, brzo, optimizirano, pregledno sa sadržajem koji odskače. Budite drugačiji.

Web stranica danas je osnovni i neizbježni način komunikacije i prezentacije u digitalnom svijetu. Ako nemate web stranicu, teško da ćete uspjeti. Kupci i klijenti vas traže, a vas nema. To nema smisla jer gubite profit. Zamislite samo kakav je propust i propuštena prilika. Izradom web stranica bavimo se od samih početaka i zaista smo sretni što dobivamo prilike prezentirati klijente u digitalnom svijetu. Zašto vam je zapravo potrebna web stranica? Prvi razlog smo već spomenuli. Vaši klijenti pretražuju usluge i proizvode putem tražilica. Ako nemate web, neće vas pronaći. Druga velika prednost web stranica je personalizacija. Vaš će digitalni prostor izgledati točno onako kako vi želite. Uz naš savjet, naravno, ona će biti optimizirana jer bez toga ne ide.

Kao treću prednost volimo spomenuti analitiku i remarketing kroz koji se možete obraćati onima za koje već znate da su zainteresirani za vas, odnosno onima koji su je posjetili. Ima prednosti još puno, a mi ćemo uz vašu pomoć odrediti vaše ciljeve, stil koji želite, pripremiti vizualni i tekstualni sadržaj i izraditi web stranicu. Treba vam. Nemate je? Razmislite još jednom. Tu smo i ako niste zadovoljni postojećom web stranicom. Zajedno ćemo dogovoriti što vam treba, koja su vaša očekivanja, želje i potrebe i krećemo u stvaranje magične priče. Uz samu izradu web stranice možemo vas oduševiti i kvalitetnim fotografijama i videom. Koji će odskakati. Na vašoj atraktivnoj web stranici. Koja će biti u skladu s vašim brendom i vizualnim elementima komunikacije. Još vam nismo dali dovoljno razloga zašto vam treba? Ovo je zadnji i najvažniji – konverzije. Puno konverzija.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

Easy to use, great service, responsive staff & layouts, great bunch of experts, time efficient. Super happy with the end product.

Ana Por

Hotel Vander, Ljubljana

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.