Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Grafički dizajn

Grafički dizajn

Grafički dizajn za potrebe promocije i PR-a u turizmu. Oduševite sve sa svojim jedinstvenim vizualnim nastupom.

Grafički dizajn jednostavno obožavamo. Zašto? Jako volimo kad se možemo izraziti vizualno i grafički prezentirati vašu uslugu, proizvod, vaš brend ili vas. Osnovne usluge koje nudimo u sklopu grafičkog dizajna su izrada vizualnog identiteta, logotipa, brand booka i knjige standarda. Zašto nam je to važno? I ne samo nama. Treba biti važno i vama. Kod grafičkog dizajna važno je da slijedimo nit vodilju i budemo jedinstveni, da pratimo vaš brend. Za vas ćemo dizajnirati posjetnice, kuverte, poslovne mape, memorandume, dopise, cjenike, jelovnike, letke, brošure, plakate i sve potrebno za vaš digitalni nastup. Javite nam se ako vam treba dizajn bannera na koje će se stvarno klikati i newsletter koji će se otvarati. Nudimo vam i usluge dizajna vizualnih elemenata za komunikaciju na društvenim mrežama i za potrebe digitalnog oglašavanja.

Pazit ćemo na sva pravila društvenih mreža i nećete imati problema da na vizualu imate previše teksta. Bez usluge grafičkog dizajna jednostavno ne možete. Trebate biti dosljedni. Dopustite da za vas ispričamo priču kroz jedinstveni vizualni identitet i oduševimo sve s vašim jedinstvenim vizualnim nastupom. Budite drugačiji. Istaknite se. Mi ćemo se pobrinuti o tome. Pratimo trendove i znamo što je in. Ne želimo kopirati. To nije aktualno. To nije fora. Želimo da budete jedinstveni i nadasve profesionalni i zato razvijamo svoj vlastiti prepoznatljiv stil. Zašto i vi ne biste bili dio prepoznatljive priče? Budite vizualno vodeći, odskačite jer mi žudimo za kreativnošću. Dopustite nam da je pretočimo u vaše vizualne komunikacijske alate. Stvorimo proizvod i uslugu zajedno. Morate shvatiti da uspjeh u marketingu i PR-u u turizmu uvelike ovisi i o grafičkom dizajnu. Mi želimo ljude odmaknuti od svih razmišljanja čim ugledaju vaš vaše vizualne komunikacijske elemente.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

LifeClass Terme Sveti Martin surađuju s tvrtkom Scribo PR od samog otvaranja tvrtke. Naša kompanija poznata je po iskoraku u marketinškom pristupu oblikovanja proizvoda, te je upravo Scribo PR odigrao ključnu ulogu u vizualiziranju i promociji naših ideja, kako na tuzemnim tako i inozemnim tržištima. Scribo PR-ov tim zna prepoznati naše želje te ih pretvoriti u materijal, koncept ili ideju te nam tako osigurava da uvijek budemo moderni, popularni i u skladu s našom poslovnom vizijom i očekivanjima klijenata. Veselimo se nastavku suradnje.

Branimir Blajić

LifeClass Terme Sveti Martin

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.