Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Društvene mreže

Društvene mreže

Društvene mreže su in. Vaši potencijalni kupci dnevno objavljuju Facebook statuse, fotke na Instagramu, tweetaju i provjeravaju LinkedIn. Povežimo se s njima.

Društvene mreže volimo svi, no ne trebate biti prisutni na svakoj. Facebook nije rješenje za sve. Mi to najbolje znamo. Bavimo se upravljanjem društvenim mrežama, pa su nam Facebook i Instagram najbolji prijatelji. Volimo i Twitter i LinkedIn i vješti smo u pripremanju sadržaja koji vam je potreban za društvene mreže. Zašto su vam one bitne? Iako smo rekli da ne trebate biti prisutni na svakoj, važno je da ste prisutni na onima na kojima su vaši korisnici, kupci i klijenti. Kada za vas strateški odaberemo one koje će vam najviše koristiti, radimo plan i brinemo da kroz društvene mreže naučimo čim više o vašim kupcima i klijentima i pružimo korisničku podršku. Društvene mreže koristimo za komunikaciju, tražimo leadove, šaljemo ljude na vašu web stranicu… Aktivni smo i konzistentni, komuniciramo personalizirano, tražimo savjete, preporuke i iskustva, relevantni smo. U skladu s vašom strategijom. No, zapamtite. Nije bitno samo što vi želite.

Bitno je što i kupci žele. Nađite se na sredini. Još bolje, mi ćemo se za to pobrinuti. Sigurno već svaka ptica na grani zna da društvene mreže danas koriste gotovo svi. Priznajte si i vi sami da se često dogodi da kad se ujutro probudite provjeravate statuse na Facebooku, kada ste dobre volje i imate super fotku objavite je na Instagramu, često tweetate ili brinete o svojoj poslovnoj reputaciji na nama jako dragoj društvenoj mreži – LinkedInu. Sad kada ste toga svjesni, razmislite samo koliki dio populacije radi to isto. Upravo tu je prilika da se kroz društvene mreže povežete sa svojim pratiteljima i zaplovite u ovaj dio digitalnog svijeta. Svakodnevna komunikacija na društvenim mrežama jako je bitna i tu nastupamo mi. Za vas. Predložit ćemo vam i budžet za oglašavanje da vaš brend, vaše kreativne poruke, videi i ostali sadržaji na društvenim mrežama budu još vidljiviji.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

Pravo je zadovoljstvo raditi s ekipom iz agencije Scribo PR. Mladi su, s inovativnim idejama i rješenjima koja prate trendove u ovom segmentu, što je nama u turizmu izuzetno važno. Ozbiljni su, poslovni, pametni, ambiciozni, ništa im nije teško, uvijek su na raspolaganju, s izuzetnim smislom i “okom” za lijepo, a za svaki izazov nađu rješenje. Koncept Vodiča po Karlovačkoj županiji (Travel Guide) koji smo njima povjerili, vrlo je traženi i hvaljeni promotivni materijal. Facebook kampanja i blogovi koje radimo sa SCRIBO PR ekipom pomogla nam je da postignemo znatno bolju vidljivost na internetu. Obožavam kad se malo opuste pa dođe do izražaja njihov  međimurski izričaj…

Dina Begić

Turistička zajednica Karlovačke županije

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.