Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Događanja i press tripovi

Događanja i press tripovi

Događanja i press tripovi služe nam da bismo se približili vašoj ciljanoj publici. Instagram će poludjeti.

Događanja i press tripovi su nešto u čemu uvijek rado sudjelujemo jer uvijek naučimo nešto novo, sklopimo poznanstva i dogovaramo one sljedeće. Više je onih koje sami organiziramo i na koje smo zaista ponosni. Zašto su događanja važna? Zato što su jedan od najboljih načina kroz koji personalizirano možete predstaviti svoj proizvod ili uslugu. Za vas ćemo organizirati događanje na kojem će se htjeti pojaviti svi. Za logistiku se ne brinite, sve je u našim rukama i pod našom dirigentskom palicom. Oduševit ćemo sve prisutne, a svi mediji rado će brujiti o tome. Ono što je još zanimljivije su press tripovi, odnosno posjeti novinara i blogera. Jednostavno guštamo kada okupimo ekipu koja žudi od želje da na svojim kanalima objavljuje kako uživa, ali i mi s njima. Instagram će biti prepun zanimljivih fotki, videa i storija. Press tripove smatramo jako kvalitetnim kanalom promocije koji dugoročno daje veliku korist, a i doseg je ogroman.

Surađujemo s blogerima koje ćemo pozvati na vaše događanje ili press trip. Oni će se rado odazvati i uživati. Jer oni to vole. Smatramo da je ovo jedan od najboljih načina za turističku promociju. Morate priznati da i vi ponekad žudite za destinacijama koje vidite na Instagramu i sanjate da ih posjetite. Ovo će vam donijeti jako puno. Ono što je najbolje, svaki od tih blogera će se rado vratiti u vašu destinaciju, hotel ili ponovno naručiti vaš proizvod ili iskoristiti vašu uslugu. Za vas ćemo pripremiti pozivnicu, press kit i dogovoriti sve što je potrebno. Zapravo vi ne brinete o ničemu osim o najvažnijim smjernicama koje ćemo dogovoriti na inicijalnom sastanku. Možda ćete nam pomoći oko sponzora, a mi ćemo odraditi ostalo. Radimo zajedno. Idemo organizirati događanje i press trip za pamćenje!

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

S agencijom Scribo PR surađivao sam u više navrata na raznim projektima i uvijek ih rado odabirem kao poslovne partnere. Poslu pristupaju odgovorno i kvalitetno, a njihovo znanje i mladenački duh najdraži su mi elementi naše suradnje. Opuštena atmosfera, inovativne ideje i profesionalni pristup poslu obilježavaju ovu mladu, perspektivnu ekipu.

Rudi Grula

Turistička zajednica Međimurske županije

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.