Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Copywriting

Copywriting

Copywriting, copywriting, copywriting. Jako često spominjana riječ u našem uredu. Dopustite nam da vašim klijentima ispričamo vašu priču.

Prvo što nam padne na pamet je poziv na akciju. Napisat ćemo vam takvi copy da ćete poželjeti kupiti sami svoj proizvod. Copywriting, odnosno kreativno pisanje jedan je od najvažnijih elemenata za uspjeh u digitalnom marketingu, prodaji, ali i u našem poslu. Copywriter je osoba koja je i pisac i dizajner. A mi to jesmo. Vješti smo u istraživanju, znamo pisati landing i sales stranice, pripremiti sadržaj za prodajni video i za sve ono što ćemo za vas koristiti kako bismo došli do jedinstvenog cilja – prodaje. Dakle, copywriting nije samo pisanje tekstualnog sadržaja, već misaoni proces u kojem rijetko kad opisujemo vaš proizvod ili uslugu, već se oslanjamo na benefite, koristi, bolne točke i strahove vaših kupaca koje ćemo pretvoriti u našu zajedničku prednost. Prije nego što za vas napišemo copy, ufuravamo se u ulogu psihologa i istražujemo podsvijest i ponašanje onih kojima se u vaše ime obraćamo. Tako ćemo znati čime ih pogoditi “u sridu”.

Kratko, jasno, provjereno, uvjerljivo i sažeto s jednim ciljem – stvaramo poruke koje će prodati vaše usluge i proizvode ili kroz koje ćemo vaše klijente uvjeriti zašto trebaju baš vas. No, to nije sve. Vaš će copy biti savršeno optimiziran za tražilice. Dakle, ako trebate kreativan i originalan sadržaj za oglas, letak, brošuru, vlastitu web stranicu koji će odskakati, i naravno, biti lektoriran, javite nam se. Naravno, tu smo i za ostale stvari za koje vam treba kvalitetan copy. Uvijek dajemo sve od sebe da prvo oduševimo i uvjerimo vas, sebe, ali i ono najvažnije, vašeg klijenta. Istražujemo, intervjuiramo, korigiramo, pišemo, lektoriramo, primjenjujemo različite stilove, stvaramo, kemijamo… Zašto? Zbog vas. Fokusiramo se i na vas, ali ipak ćemo i vas naučiti da je važno razumjeti vaše potencijalne kupce. Mi to možemo zajedno. Idemo pisati.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

Više od 3 godine svakodnevno surađujem s ljudima koji stoje iza agencije Scribo PR. Na svaki zadatak i problem odgovaraju brzim i kreativnim rješenjima poštujući sva pravila struke. Poslu pristupaju jako odgovorno, što mogu potvrditi činjenicom da niti jednom nisu prekršili deadline ili bilo koji dogovor koji smo imali. Moja iskustva su isključivo pozitivna i sa zadovoljstvom mogu kazati kako smo i mi u redakciji dosta naučili od njih o tome kako treba pristupiti poslu. Ekipa iz Scriba je opuštena, fleksibilna, ali jako fokusirana na posao i sve zadatke koje imaju. Rado i dalje surađujem s njima na raznim projektima jer smatram da nas, kad udružimo snage, nikakav poslovni izazov ne može izbaciti iz takta.

Srđan Brajković

Urednik portala Punkufer.hr / Nova TV

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.