Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Content marketing

Content marketing

Content marketing će nam poslužiti da ojačamo vaš brend kroz edukativan, informativan i zabavan sadržaj u tekstu, fotografiju i videu. Kroz priču.

Content, odnosno sadržaj je kralj. Vjerujemo i mi. A priča nije priča ako nema dobar sadržaj. Ključne riječi i SEO? Mark checked. Možda ste zbunjeni. Kako sada content marketing, ako smo u gornjem odjeljku pisali o copywritingu? Osnovna je razlika između copywritinga i content marketinga namjena sadržaja. Kada pričamo o copywritingu, za vas pišemo s ciljem da nešto prodamo, odnosno da klijenta potaknemo na određenu akciju i uvjerimo ga u ono što smo zadali kao cilj. Kada pričamo o content marketingu, za vas pripremamo blogove, sadržaj za novine, časopise, fotografiju, video, infografiku, prezentaciju ili bilo koji drugi format koji zahtijeva nešto duži sadržaj s više prostora za približavanje vas, vaše usluge ili proizvoda klijentima. Dakle, kroz kvalitetan i  relevantan content ćemo pomno definiranoj publici pružati informacije koje traže i koje će rado dijeliti. Vaše informacije u skladu s vašim brendom. Sve ovo radimo da izgradimo ili poboljšamo postojeći brend.

Content marketing jako volimo jer nam je jedan od dražih načina gdje se zapravo možemo ostvariti, i to kroz pričanje priča. Priče koje će kroz edukativan, zabavan i informativan sadržaj vaše klijente navesti da razmišljaju o vama. Možda zvuči magično, ali to će nam poslužiti da vas i vaš brend smjestimo u njihov um. I ovdje se fokusiramo na krajnjeg čitatelja, gledatelja videa ili fotografija. Razmišljamo o tome što on želi vidjeti. Svaki ćemo blog, video i ono što možemo, pratiti i nastojati razumjeti čitatelje. Vaš će sadržaj biti atraktivan, jednostavan, klikabilan, shareabilan, zabavan i, naravno, autorski. Tako će nam content marketing biti relevantan komunikacijski alat kroz koji ćemo vas i vaš brend prezentirati u online i offline svijetu. Naravno, uvijek ćemo se pobrinuti da vaš sadržaj bude optimiziran za tražilice. SEO checked. Ovdje pričamo o magiji. Magiji content marketinga. Magiji koju ćemo ostvariti kroz naš čarobni Scribo štapić.

Našu uslugu koriste:

drugi (blablaju)
o nama.

Više od 3 godine svakodnevno surađujem s ljudima koji stoje iza agencije Scribo PR. Na svaki zadatak i problem odgovaraju brzim i kreativnim rješenjima poštujući sva pravila struke. Poslu pristupaju jako odgovorno, što mogu potvrditi činjenicom da niti jednom nisu prekršili deadline ili bilo koji dogovor koji smo imali. Moja iskustva su isključivo pozitivna i sa zadovoljstvom mogu kazati kako smo i mi u redakciji dosta naučili od njih o tome kako treba pristupiti poslu. Ekipa iz Scriba je opuštena, fleksibilna, ali jako fokusirana na posao i sve zadatke koje imaju. Rado i dalje surađujem s njima na raznim projektima jer smatram da nas, kad udružimo snage, nikakav poslovni izazov ne može izbaciti iz takta.

Srđan Brajković

Urednik portala Punkufer.hr / Nova TV

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.