Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Što kažu klijenti

Što kažu klijenti

Pročitajte što su drugi rekli o nama, našem radu, uspjesima i kvaliteti rada.
„Raditi s toliko predanom, kreativnom i pozitivnom ekipom prava je rijetkost, a takve su kvalitete must have u marketingu.“  Andrijana Kos Kavran

Međimursko veleučilište u Čakovcu

„Suradnja sa Scribom donosi odlične rezultate i rezultira privlačenjem novih posjetitelje u karlovački kraj. Ekipa zaista zna kako pristupiti temi i nikad im ne trebamo previše objašnjavati. U komunikaciji su ugodni, brzi i pristupačni. Palac gore i veselimo se daljnjoj suradnji :)“

Marina Burić

Turistička zajednica grada Karlovca

U poslovnom svijetu uvijek želiš̌ samo najbolje jer jedino tako možeš̌ doći do zadanih ciljeva. Sa Scribo PR-om se tamo zasigurno i stiže. Dugogodišnje poznanstvo i suradnja na području turizma, s timom Scribo PR-a je pravo zadovoljstvo. Uz izuzetnu profesionalnost, brzinu realizacije projekata, ovaj mladi tim krasi i nešto što bih istaknula kao najveći plus, a to je kreativnost i konstantno pomicanje granica. Scribo PR tim je pravi odabir za sve one koji nikako ne žele prosječno, jer oni su sve samo ne prosječni. 

Vlatka Zamuda

Hotel Castellum

Sa Scribo PR – Storytelling PR & Marketing agencijom imam pozitivno iskustvo u radu. Smatram da su kreativni, puni ideja i brzi u rješavanju realizacije poslovnog odnosa. 

Brinu o potrebi klijenata, stvaraju priču i brand te šire horizonte… 

U svakom slučaju, šalju pozitivnu vibru te su dobitna kombinacija mladenačke kreativnosti i odgovornosti iskusnih PR-ovca.

Mihaela Huzanić

Jutarnji List, Hanza Media

Više od 3 godine svakodnevno surađujem s ljudima koji stoje iza agencije Scribo PR. Na svaki zadatak i problem odgovaraju brzim i kreativnim rješenjima poštujući sva pravila struke. Poslu pristupaju jako odgovorno, što mogu potvrditi činjenicom da niti jednom nisu prekršili deadline ili bilo koji dogovor koji smo imali. Moja iskustva su isključivo pozitivna i sa zadovoljstvom mogu kazati kako smo i mi u redakciji dosta naučili od njih o tome kako treba pristupiti poslu. Ekipa iz Scriba je opuštena, fleksibilna, ali jako fokusirana na posao i sve zadatke koje imaju. Rado i dalje surađujem s njima na raznim projektima jer smatram da nas, kad udružimo snage, nikakav poslovni izazov ne može izbaciti iz takta.

Srđan Brajković

Punkufer, urednik portala

Pravo je zadovoljstvo raditi s ekipom iz agencije Scribo PR. Mladi su, s inovativnim idejama i rješenjima koja prate trendove u ovom segmentu, što je nama u turizmu izuzetno važno. 

Ozbiljni su, poslovni, pametni, ambiciozni, ništa im nije teško, uvijek su na raspolaganju, s izuzetnim smislom i “okom” za lijepo, a za svaki izazov nađu rješenje. 

Koncept Vodiča po Karlovačkoj županiji (Travel Guide) koji smo njima povjerili, vrlo je traženi i hvaljeni promotivni materijal. 

Facebook kampanja i blogovi koje radimo sa SCRIBO PR ekipom pomogla nam je da postignemo znatno bolju vidljivost na internetu. 

Obožavam kad se malo opuste pa dođe do izražaja njihov  međimurski izričaj…

Dina Begić

Turistička zajednica Karlovačke županije

LifeClass Terme Sveti Martin surađuju s tvrtkom Scribo PR od samog otvaranja tvrtke. Naša kompanija poznata je po iskoraku u marketinškom pristupu oblikovanja proizvoda, te je upravo Scribo PR odigrao ključnu ulogu u vizualiziranju i promociji naših ideja, kako na tuzemnim tako i inozemnim tržištima. Scribo PR-ov tim zna prepoznati naše želje te ih pretvoriti u materijal, koncept ili ideju te nam tako osigurava da uvijek budemo moderni, popularni i u skladu s našom poslovnom vizijom i očekivanjima klijenata. Veselimo se nastavku suradnje.

Branimir Blajić

LifeClass Terme Sveti Martin

Kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj iznimno smo zadovoljni suradnjom s agencijom Scribo PR na području marketinga i promocije. Svojom profesionalnošću i idejama dali su novu dimenziju razvoju naše kompanije s marketinškog aspekta. Uspješna dugogodišnja suradnja temelji se na iskrenom i pouzdanom odnosu te je baza za daljnji razvoj. Mlad tim kao što je onaj u Scribo PR-u ima mnogo prostora za napredak i sigurni smo da ih čeka svijetla budućnost.

Ivan Marić

UNILINE

Dugogodišnja suradnja s Vikend Manijacima iznjedrila je sjajne projekte, članke i fantastičan feedback čitatelja i javnosti!  Ekipa nam je uvijek bila pri ruci i na usluzi, na posebno zanimljiv način pisala o našoj destinaciji, prenosila svoje doživljaje i iskustva tako da se čitatelj pri posjetu Šibeniku već osjećao „doma“.  

Turistička zajednica Grada Šibenika

S agencijom Scribo PR surađivao sam u više navrata na raznim projektima i uvijek ih rado odabirem kao poslovne partnere. Poslu pristupaju odgovorno i kvalitetno, a njihovo znanje i mladenački duh najdraži su mi elementi naše suradnje. Opuštena atmosfera, inovativne ideje i profesionalni pristup poslu obilježavaju ovu mladu, perspektivnu ekipu.

Rudi Grula

Turistička zajednica Međimurske županije

„Radio sam sa Sašom godinama prije nego je pokrenuo Scribo PR i uvijek sam se pitao što ga sprječava u pokretanju vlastitog biznisa. Radovi koje je producirao uvijek su bili korak iznad mojih očekivanja i, što je uvijek bilo važno, radio je koliko god je trebalo da bi zadovoljio izazovne rokove koje sam stavljao pred njega. Isto se nastavilo i u Scribo PR-u gdje je uvijek bio proaktivan u davanju prijedloga i modeliranju naših potreba kako bi maksimizirali efekt na tržištu. Sašu i njegov tim bih zasigurno uvijek preporučio!“

Dan Vidošević

UNILINE

Agencija Scribo PR pouzdan je partner koji vodi računa o realizaciji dogovorenog posla i s kojom možete biti bezbrižni da će posao odraditi marljivi djelatnici. Njihov angažman oko posla rezultira predlaganjem boljih i inovativnijih rješenja jer slijede trendove i spremni su na zajednički rad i dogovor s klijentima.

Ivona Odvorčić Kahanek

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije

Iako imam tu sreću da radim posao koji volim te samim time prepreke u poslu postaju samo izazovi, jedan od većih izazova u poslovanju bili su kako svoj posao i svoju svrhu pretočiti u riječi i djela koje će moja ciljana publika pročitati na pravi način i osvijestiti važnost mog posla. Tu prepreku uspješno sam prešla sa svojim poslovnim partnerom SCRIBO PR. Ono što je za mene karakteristično je da svoje poslovne partnere ne biram samo po referencama, nego i po kriteriju temeljnih vrijednosti koje moramo dijeliti. Etika, ljubav prema poslu, važnost partnerskog odnosa te iskrenost kao temelj svake kvalitetne suradnje, samo su neke vrijednosti koje sam prepoznala kod njih. U našoj suradnji dobila sam da se moja ljubav prema ovom poslu može osjetiti u svakom tekstu, dobrobit korisnika je jasno prikazana kao najveći zajednički cilj, kreativnost je postala svakodnevica, a partnerski feedback glavni kriterij idem li u pravom smjeru. Otkad imam njih, sigurna sam da svaki moj marketinški i PR-ovski izazov ima najkreativnije i najjednostavnije rješenje. Ključ uspješnosti svakog posla skriva se u jednostavnosti, tj. u SCRIBO PR agenciji. Kata Leutar

IMEA Consulting

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.