Visit Sveti Martin

Visit Sveti Martin

Naša strast je turizam, a prilika raditi s jednom od najrazvijenijih kontinentalnih turističkih destinacija prilika je da svoju kreativnost podignemo na viši nivo.

Borba za turistima na kontinentu vječita je stvar, no u Svetom Martinu zaista postoji mnoštvo sadržaja koje na zanimljive načine plasiramo prema javnostima.

Destinacija je bila bez službene Facebook stranice u početku, a mi smo u samo prva tri mjeseca rada postigli zavidnu interaktivnost na stranici koja svakim danom raste. Lokalnom i nacionalnom stanovništvu prezentirali smo aktivnosti i sadržaje destinacije.

Klijent: Turistička zajednica Sveti Martin na Muri
Industrija: Turizam
Usluge: zakup medija, vođenje društvenih mreža, content marketing
Datum: veljača 2018 –
U Svibnju 2018. godine smo u Svetom Martinu na Muri organizirali blogerski posjet koji je posjetilo više od 15 novinara i blogera.

Upoznali smo ih s destinacijom, a oni su nas nagradili izvrsnim Instagram objavama.

Ovo je Darko, poznati hrvatski Food Blogger. Želiš čuti što Darko ima za reći o Svetom Martinu?
Sveti Martin na Muri može se pohvaliti činjenicom da je jedna od prvih turističkih destinacija na kontinentu koja ima veliki broj privatnih iznajmljivača. Dizajnirali smo katalog privatnih iznajmljivača i samim time približili smještajnu ponudu potencijalnim turistima.
Novinari obožavaaaaju Sveti Martin na Muri. Dosad je kroz brojne atrakcije destinacije prošlo više od 100, što stranih, što domaćih novinara i influencera koji su u našoj organizaciji upoznali destinaciju te o njoj pričali dalje.
Dorijan Elezović i Čarli

Facebook

Facebook

Kod preuzimanja posla, Turistička zajednica Sveti Martin na Muri nije imala svoju Facebook stranicu. Otvorili smo je i u prva tri mjeseca skupili više od 3000 followera. Ono što je nama najvažnije je interakcija koja je odlična, a ni jedan post nema organski reach manji od 1.200! Go Martin, Go Martin!

 

PR

PR

Kako je Sveti Martin na Muri postao jedna od najpoznatijih kontinentalnih destinacija u Hrvatskoj? Marljivim i upornim radom svih dionika zajednice. No, da bi se o priči pročulo i šire, mi smo se pobrinuli ne samo da se o destinaciji piše, već da se u destinaciju i dolazi. Novinari, blogeri, influenceri… Svi se rado vraćaju u Sveti Martin, a brojni su upravo ovdje pronašli ono potrebno za punjenje energije.