Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

River Adventure

River Adventure

Gotovo da nema turista koji se u prolasku na jug Hrvatske ne zaustavi u jednoj od naših najzelenijih destinacija – Karlovačkoj županiji. Cilj suradnje s Turističkom zajednicom Karlovačke županije je turiste osvijestiti o mnogobrojnim sadržajima koje destinacija nudi, jer ipak, većina njih samo je u prolazu. Kako bismo pokušali zadržati što više tranzitnih gostiju, ali i potaknuli okolicu na aktivan odmor, u suradnji s turističkom zajednicom kreirali smo atraktivan turistički vodič kroz Karlovačku županiju. Zadovoljni reakcijom svih dionika uključenih u stvaranje ovog “edukativnog štiva” preuzeli smo i vođenje Facebook stranice, kao i oglašavanje destinacije na Facebooku.

Klijent: Turistička zajednica Karlovačke županije
Industrija: Turizam
Usluge: zakup medija, društvene mreže, content marketing, savjetovanje, grafički dizajn
Datum: svibanj 2017 –

Kroz turistički vodič na čak 134 strance A5 formata uspjeli smo, kroz infografike, nove fotografije i zanimljive tekstove, prvi puta u povijesti, obuhvatiti sve što Karlovačka županija od sadržaja nudi.

Zašto stati ovdje? Svim gastroljupcima pripremili smo još jedan dodatni materijal – gastronomski vodič kroz Karlovačku županiju koji će, ne samo prezentirati što sve destinacija ima, već sve čitatelje naučiti i pokoju stvar u kuhinji.

Kako bismo dodatno informirali turiste o ponudi destinacije, svakog tjedna na stranici Turističke zajednice možete pročitati i blog koji pripremamo, s različitim temama iz turizma.

drugi (blablaju)
o nama.

Pravo je zadovoljstvo raditi s ekipom iz agencije Scribo PR. Mladi su, s inovativnim idejama i rješenjima koja prate trendove u ovom segmentu, što je nama u turizmu izuzetno važno.


Ozbiljni su, poslovni, pametni, ambiciozni, ništa im nije teško, uvijek su na raspolaganju, s izuzetnim smislom i “okom” za lijepo, a za svaki izazov nađu rješenje.


Koncept Vodiča po Karlovačkoj županiji (Travel Guide) koji smo njima povjerili, vrlo je traženi i hvaljeni promotivni materijal.


Facebook kampanja i blogovi koje radimo sa SCRIBO PR ekipom pomogla nam je da postignemo znatno bolju vidljivost na internetu.
Obožavam kad se malo opuste pa dođe do izražaja njihov međimurski izričaj..

Dina Begić

Turistička zajednica Karlovačke županije