LifeClass Terme Sveti Martin

LifeClass Terme Sveti Martin

Zamislite ovo – budite se ujutro okruženi prekrasnom prirodom, spuštate se na doručak gdje odabirete namirnice od isključivo lokalnih OPG-ova iz Međimurja. Hvatate ručnik i odlazite do jedne od najljekovitijih voda u Europi. Hm. Da. LifeClass Terme Sveti Martin. Naš najdraži klijent s kojim smo već nekoliko godina.

Usluge koje za Terme provodimo su grafički dizajn, content marketing, PR, marketing događaja, zakup medija, oglašavanje na društvenim mrežama… You get the point – its called Full Service. Kroz vrijeme smo za LifeClass Terme Sveti Martin radili zaista sve što smo mogli, no kad bismo trebali istaknuti dva projekta – bili bi to definitivno Pet friendly i Gastro projekt. Logično, svi volimo životinje i hranu.

Klijent: LifeClass Terme Sveti Martin
Industrija: Turizam
Usluge: full service
Datum: svibanj 2016 –
Nađete li se ikad na kupanju Termama i malo biste pričali o poslu, nazovite nas, jedan od ureda SCRIBA je upravo u LifeClass Termama Sveti Martin.
Čak dvije godine zaredom sudjelovali smo u humanitarnom projektu “Velike i male zvijezde” u suradnji s Udrugom za sindrom Down Međimurske županije.
U Termama Sveti Martin smo organizirali brojne evente, a onaj na koji smo najponosniji je naš Wine & Gastro Urban Night Show kojeg organiziramo svake godine u sklopu Urbanova.
Pobrinuli smo se i da brojne domaće i strane poznate osobe, novinari i influenceri upoznaju našeg klijenta kako bi lijepe riječi prenijeli i dalje. Od poznatih biciklista, sportaša do glumaca i pjevača.
Bine Volčič
poznati slovenski kuhar
U suradnji s NOVOM TV i portalom Punkufer.hr  organizirali smo i Punkufer party koji je postao već tradicionalan na Aquaparku Termi.
Dizajnirali smo više od tisuću letaka, cjenika, brošura i kataloga. Zapravo, svaka grafika koju vidite u LifecLass Termama Sveti Martin prolazi kroz naše ruke.

Pet Friendly

Pet Friendly

Volimo životinje, a to su prepoznali i naši klijenti. Bez lažne skromnosti, priznat ćemo da smo upravo mi bili dio tima pri stvaranju Hotela Spa Golfer PET FRIENDLY hotelom. Nismo jednostavno odlučili pse pustiti u hotel, već smo se pobrinuli da Terme Sveti Martin postanu prve terme (ujedno i hotel) koji je posvojio ne jednog, nego dva psa iz čakovečkog skloništa za napuštene životinje. Tako dugo dok ne pronađu stalni dom i svoje zauvijek-ljude, Terme im pružaju baš sve što im treba – od smještaja, zdrave hrane i rekreacije (kao i svakom drugom gostu, na dvije ili četiri noge). S druge strane, mi im kroz humanitarne akcije i koncerte neumorno tražimo bezuvjetnu ljubav koju zaslužuju. Cilj kampanje bio je višestruk – osvijestiti stanovništvo o problemu napuštenih pasa te im ujedno pokazati da ne moraju napuštati svoje ljubimce kako bi otišli na godišnji odmor, već ih mogu povesti sa sobom. Stvar je postala toliko popularna da smo završili i na HRT-ovoj emisiji o kućnim ljubimcima te neizostavno odmaralište brojnih poznatih osoba koje na odmor putuju s psima.

Gastro projekt

Gastro projekt

Slogan Termi Sveti Martin glasi „Svijet zdravih užitaka“, a mi, kao marketinški stručnjaci, u tome smo prepoznali savršenu priliku za stvaranje priče o lokalnoj, zdravoj i ukusnoj hrani. Naime, Međimurci su daleko poznati uzgajivači krumpira i neprikosnoveni ljubitelji ove ukusne, ali ne baš zdrave namirnice. Zato smo pronašli slatku alternativu u batatu i kompletnu priču restorana okrenuli naglavačke – i tako je nastao jedan od najboljih restorana zdrave prehrane u Hrvatskoj, Healthy Dining restoran LeBatat. U suradnji s drugim odjelima Termi, pobrinuli smo se za to da se ostvari suradnja s lokalnim OPG-ovima, a jednom kad je to napravljeno, kao luđaci smo krenuli u promociju projekta. Organizirali smo posjet novinara, brojne evente s ciljem prezentiranja izvrsne hrane, luđački smo medije punili s PR objavama da bi danas ubirali plodove rada – odgovaramo samo na lijepe komentare koje gosti ostavljaju na Booking.com-u i TripAdvisoru. OK, ponekad se pronađe i koji ružni, ali smo majstori u kriznom komuniciranju stoga ih riješimo za vrijeme dok kažeš kek*….

drugi (blablaju)
o nama.

LifeClass Terme Sveti Martin surađuju s tvrtkom Scribo PR od samog otvaranja tvrtke. Naša kompanija poznata je po iskoraku u marketinškom pristupu oblikovanja proizvoda, te je upravo Scribo PR odigrao ključnu ulogu u vizualiziranju i promociji naših ideja, kako na tuzemnim tako i inozemnim tržištima. Scribo PR-ov tim zna prepoznati naše želje te ih pretvoriti u materijal, koncept ili ideju te nam tako osigurava da uvijek budemo moderni, popularni i u skladu s našom poslovnom vizijom i očekivanjima klijenata. Veselimo se nastavku suradnje.

Branimir Blajić

LifeClass Terme Sveti Martin