Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Hotel Castellum

Hotel Castellum

Ekipa Scriba jednostavno voli dobro pojesti. To nam je u krvi. Upravo zato, pripremati novi photo book za prvi hotel visoke kategorije u Čakovcu – Hotel Castellum bio nam je posebni gušt. Fotke hrane jednostavno moramo izdvojiti jer su baš slasne, no naše usluge za hotel Castellum ne staju ovdje. Brinemo se o njihovom Facebooku i oglašavanju na Facebooku, pišemo tekstove i «glancamo» odnose s medijima ne bi li u javnosti stvorili što bolju sliku o ovom divnom hotelu. Hotel Castellum je često i mjesto iz kojeg obavljamo svoj posao jer ipak, dobra hrana, divan ambijent u parku i organska kava – stajemo.

 

Klijent: Hotel Castellum / City Projekt
Industrija: Turizam
Usluge: Full service
Datum: 2018.

Jedan od ciljeva suradnje između hotela Castellum i nas bio je povećati vidljivost WatchTower bara i ponude doručka u hotelu. Ovo smo postigli novim fotografijama doručka koji je postao pravi hit.

drugi (blablaju)
o nama.

U poslovnom svijetu uvijek želiš̌ samo najbolje jer jedino tako možeš̌ doći do zadanih ciljeva. Sa Scribo PR-om se tamo zasigurno i stiže. Dugogodišnje poznanstvo i suradnja na području turizma, s timom Scribo PR-a je pravo zadovoljstvo. Uz izuzetnu profesionalnost, brzinu realizacije projekata, ovaj mladi tim krasi i nešto što bih istaknula kao najveći plus, a to je kreativnost i konstantno pomicanje granica. Scribo PR tim je pravi odabir za sve one koji nikako ne žele prosječno, jer oni su sve samo ne prosječni.

Vlatka Zamuda

Hotel Castellum