Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Bike vodič Požeško-slavonske županije

Bike vodič Požeško-slavonske županije

Znate li što će zaista goditi vašem psihofizičkom zdravlju? Slobodno vrijeme provesti u prirodi, i to na biciklu. Posebno ako je vaša odluka za biciklizam bila Požeško-slavonska županija, tamo gdje se nalaze staze ukrašene netaknutom prirodom, atrakcijama i domaćom hranom. Mi to znamo iz prve ruke jer smo upravo s našim klijentom Turističkom zajednicom Požeško-slavonske županije izradili biciklistički vodič „Biciklom kroz Požeško-slavonsku županiju“. Prošli smo županiju uzduž i poprijeko, bili na Papuku, kušali specijalitete i svjedočili slavonskoj gostoljubivosti. Ako se spremate u Požeško-slavonsku, preuzmite naš bike vodič i istražite je na biciklu.  
Klijent: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije Industrija: Turizam Usluge: Izrada turističkog vodiča Datum: 2019.
Požeško-slavonska županija savršena je za istraživanje na 2 kotača. Istražite je uz naš bike vodič koji možete u tiskanom izdanju preuzeti u uredu Turističke zajednice Požeško-slavonske županije ili ga skinuti ovdje.

drugi (blablaju) o nama.

Agencija Scribo PR pouzdan je partner koji vodi računa o realizaciji dogovorenog posla i s kojom možete biti bezbrižni da će posao odraditi marljivi djelatnici. Njihov angažman oko posla rezultira predlaganjem boljih i inovativnijih rješenja jer slijede trendove i spremni su na zajednički rad i dogovor s klijentima.
Ivona Odvorčić Kahanek

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije