Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Pravila pisanja mnogima zadaju glavobolje, no ne i nama. Poznata vam je situacija: imate novi proizvod, uskoro ćete ga plasirati na tržište, web stranica je gotova, u marketing ćete uložiti određenu svotu, a sve tekstove na stranici, društvenim mrežama, letcima, reklamnim pločama ili priopćenjima za medije pisali ste sami?

Osim ako imate nekog iskustva u autorstvu, uređivanju tekstova i lekturi, vaš sadržaj jednostavno mora proći kroz ruke stručnjaka. Brigom o sadržaju i jezičnoj pravilnosti stvarate sliku o vama i vašem poslovanju. Kakvu? 

Vaš je rad temeljit

Odlučili ste otvoriti ćevabdžinicu i niste se ni potrudili provjeriti jesu li čevapčiči, ćevapčići ili ćevapćići? Sada na vašoj svjetlećoj reklami stoji krivo napisan vaš osnovni proizvod, a to puno govori o vama.

U izradi identiteta vaše tvrtke, proizvoda ili bilo kakvih dugoročnih, posebno tiskanih materijala koje je teže i skuplje mijenjati, dobro je temeljito provjeriti informacije i prekontrolirati sadržaj jer će se znati da upravo tako, temeljito obavljate i svoj posao.

U suprotnom, mogli bi vas povezivati s lijenosti, površnošću i nepismenosti.  

Copywriting pisanje content marketing Scribo PR

Vi ste organizirani

Dakle, vjerovali ili ne, postoje ljudi koji na temelju vašeg sadržaja, odnosno provjerenog pravopisa, točne gramatike te stilski primjerenih rečenica o vama stvaraju određenu sliku.

Oni će cijeniti čitak tekst bez tipfelera, jezičnih pogrešaka i činjenicu da ste taj dio posla prepustili stručnjacima. Jezična pismenost i dobro izražavanje pokazatelji su organiziranog uma, a angažiranje nekoga tko će provjeriti ili napisati vaše tekstove, pokazatelj je dobre organizacije općenito.  

Content marketing copywriting pisanje Scribo PR

Ovdje ste na duge staze 

Ako nikada niste briljirali na ovom području i slabo ste pratili na satu hrvatskog jezika, u redu. Nisu svi za sve niti bi trebali biti, no važno je to osvijestiti. Ako to sami sebi priznate, vi ste dobro prepoznali vaše slabosti i to uključili u vaš poslovni plan.

Dakle, u vaš ste plan uključili i kadar koji će se pobrinuti da vaši nedostaci postanu vaša prednost. To su znakovi da ste razmišljali o svemu, da ste spremni uložiti trud da biste uspjeli te da nećete nestati kad zacrni.  

Pogledajte kako mi pišemo za druge ovdje. Vjerujte, zadovoljni su. I više od toga.

Javite nam se ako trebate pomoć s pisanjem.