Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Marketing agencija

Marketing agencija

Marketing agencija SCRIBO specijalizirana za marketing i PR u turizmu. Pišemo priče, stvaramo i distribuiramo sadržaj. Više od 30 zadovoljnih klijenata. Pridružite im se.

Tko

smo?

U današnje vrijeme sve je u razmjeni iskustava. Pričanju priče. Vaše priče. Mi znamo da svaki proizvod i usluga imaju svoje kupce. Dopustite nam da im ispričamo vašu priču. Napravit ćemo takav koncept da će vaši kupci biti primorani stvoriti pozitivnu sliku o vama, dijeliti vašu filozofiju, kupiti vaš proizvod ili uslugu te postati i ostati vjerni. Mi smo SCRIBO, specijalizirana marketinška i PR agencija za promociju u turizmu. 

Promocija u turizmu je ono što volimo. Bavimo se digitalnim marketingom na Facebooku, Instagramu, Twitteru, LinkedInu i Google Adsima, izradom web stranica i grafičkim dizajnom, a jako volimo surađivati s medijima, pa ćemo za vas zakupiti medijski prostor u rekordnom roku uz konkurentnu cijenu. Na popisu usluga ponosno nam stoji i brand management, a bez copywritinga ne možemo zamisliti svoj radni dan. Na društvenim mrežama smo otkad se probudimo pa sve do odlaska na spavanje, a osim što volimo komunicirati online, vaše ćemo priče rado ispričati i offline. Trebate press kit? Priopćenje za javnost ili PR? Nema problema. Kada fotkamo, rado ćemo fotkati i vas, jer priznajte, uvijek trebate profi fotku za LinkedIn. Ako je potrebno, razvit ćemo vizualni identitet vaše tvrtke, proizvoda ili usluge, ali i organizirati press konferenciju ili event po vašoj želji. Naravno, voljeli bismo da je vezan uz turizam. S bloggerima i influencerima smo u komunikaciji svakodnevno, a rado ćemo ih okupiti i dofurati u vašu destinaciju ili objekt. Uz sve ovo, rado prenosimo i naše znanje koje smatramo najvažnijim.

Izdajemo i tiskane turističke vodiče. Pitate se možda zašto se nismo prebacili u digitalni svijet po ovom pitanju? Odgovor je jednostavan. Puno putujemo i uvijek nam je draže imati džepni vodič pri ruci. Trebate još razloga? Pa to nam je idealan suvenir kad se vratimo iz destinacije. Što smo zaboravili? Pa da, ono bez čega danas ne ide. Analitika i praćenje. Rado ćemo se pozabaviti brojkama i optimizirati sve što možemo. Bavimo se i onim čega se puno naših konkurenata boji. Pitate se o čemu pričamo? O online customer relation(ship)u. Naše dugogodišnje iskustvo iznjedrilo je rješenje za svaki problem. Ni jedan komentar i neugodnu situaciju nismo izbjegli, već okrenuli u korist klijenta. A to možete biti i vi. Pamtite? Danas na tržištu predstavljamo i surađujemo s vodećim turističkim brandovima, a upravo je storytelling nit vodilja svih realiziranih projekata. Naša najveća prednost je osobni kontakt sa svakim klijentom te usluga krojena po mjeri. Svi naši klijenti imaju nešto zajedničko, a to je kvalitetna priča. Znamo kako te priče prenijeti, tako da upravo one inspiriraju na prvi korak prema kupnji ili konzumaciji usluga ili proizvoda.

Pričamo priče. Priče rješavaju sve. Za kraj, spomenuli bismo naše iskustvo. Ako idemo brojati pojedinačno, zajedno imamo 12 godina iskustva u turističkoj promociji. Ovo iskustvo samo čeka na vas. Vašu priču. Krenite.

Naš

tim

Saša Vugrinec 
CEO

in   @

Daniel Herman 
Digital marketing manager

in   @

Sara Sobočan 
Graphic designer

in   @

Irena Škvorc 
Marketing & PR Assistant

in   @

Mirela Pintarić  Copywriter & Content writer

in   @

Flek the dog 
Office motivator

Ig

Želiš postati dio našeg tima?

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Općim uvjetima korištenja web stranice i Politikom privatnosti koje ste pročitali pod kategorijom Opći uvjeti korištenja web stranice i Politika privatnosti. Potvrdom obrasca dajete nam privolu za korištenje svojih unesenih osobnih podataka isključivo u svrhu našeg povratnog javljanja.