Go up SCRIBO PR Contact SCRIBO PR Contact

Drugi o nama

Drugi o nama

Rad s nama veoma je jednostavan, ali i jedinstven. Svakom klijentu pristupamo individualno te mu dajemo maksimalno, a upravo to je ključ uspjeha suradnje s nama.
Budi i ti naš sretan klijent.

Dugogodišnja suradnja s agencijom SCRIBO PR iznjedrila je sjajne projekte, članke i fantastičan feedback čitatelja i javnosti! Ekipa nam je uvijek bila pri ruci i na usluzi, na posebno zanimljiv način pisala o našoj destinaciji, prenosila svoje doživljaje i iskustva tako da se čitatelj pri posjetu Šibeniku već osjećao „doma“.

Turistička zajednica Grada Šibenika

Kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj iznimno smo zadovoljni suradnjom s agencijom Scribo PR na području marketinga i promocije. Svojom profesionalnošću i idejama dali su novu dimenziju razvoju naše kompanije s marketinškog aspekta. Uspješna dugogodišnja suradnja temelji se na iskrenom i pouzdanom odnosu te je baza za daljnji razvoj. Mlad tim kao što je onaj u Scribo PR-u ima mnogo prostora za napredak i sigurni smo da ih čeka svijetla budućnost.

Ivan Marić

UNILINE d.d.

Pravo je zadovoljstvo raditi s ekipom iz agencije Scribo PR. Mladi su, s inovativnim idejama i rješenjima koja prate trendove u ovom segmentu, što je nama u turizmu izuzetno važno. Ozbiljni su, poslovni, pametni, ambiciozni, ništa im nije teško, uvijek su na raspolaganju, s izuzetnim smislom i “okom” za lijepo, a za svaki izazov nađu rješenje. Koncept Vodiča po Karlovačkoj županiji (Travel Guide) koji smo njima povjerili, vrlo je traženi i hvaljeni promotivni materijal. Facebook kampanja i blogovi koje radimo sa SCRIBO PR ekipom pomogla nam je da postignemo znatno bolju vidljivost na internetu. Obožavam kad se malo opuste pa dođe do izražaja njihov  međimurski izričaj…

Dina Begić

Turistička zajednica Karlovačke županije

U poslovnom svijetu uvijek želiš samo najbolje jer jedino tako možeš̌ doći do zadanih ciljeva. Sa Scribo PR-om se tamo zasigurno i stiže. Dugogodišnje poznanstvo i suradnja na području turizma s timom Scribo PR-a je pravo zadovoljstvo. Uz izuzetnu profesionalnost, brzinu realizacije projekata, ovaj mladi tim krasi i nešto što bih istaknula kao najveći plus, a to je kreativnost i konstantno pomicanje granica. Scribo PR tim je pravi odabir za sve one koji nikako ne žele prosječno, jer oni su sve samo ne prosječni.

Vlatka Zamuda

Hotel Castellum, Čakovec

Easy to use, great service, responsive staff & layouts, great bunch of experts, time efficient. Super happy with the end product.

Ana Por

Hotel Vander, Ljubljana

Agencija Scribo PR je partner kakvoga svaka tvrtka želi, a kako ne bismo zvučali patetično, potkrijepit ćemo činjenicama. Točni su, odgovorni, ažurni, kvalitetni u poslu kojim se bave i koji za nas odrađuju iako mi ponekad znamo ”izmisliti” i novi posao, sve naše zahtjeve prihvate i iznimno kvalitetno i s puno angažmana odrade; slijede trendove i predlažu nam bolja i nova rješenja za naš posao, ali i zajednički rad.

Maja Jakobović

Turistička zajednica Požeško-slavonske županije

Više od 3 godine svakodnevno surađujem s ljudima koji stoje iza agencije Scribo PR. Na svaki zadatak i problem odgovaraju brzim i kreativnim rješenjima poštujući sva pravila struke. Poslu pristupaju jako odgovorno, što mogu potvrditi činjenicom da niti jednom nisu prekršili deadline ili bilo koji dogovor koji smo imali. Moja iskustva su isključivo pozitivna i sa zadovoljstvom mogu kazati kako smo i mi u redakciji dosta naučili od njih o tome kako treba pristupiti poslu. Ekipa iz Scriba je opuštena, fleksibilna, ali jako fokusirana na posao i sve zadatke koje imaju. Rado i dalje surađujem s njima na raznim projektima jer smatram da nas, kad udružimo snage, nikakav poslovni izazov ne može izbaciti iz takta.

Srđan Brajković

Urednik portala Punkufer.hr / Nova TV

LifeClass Terme Sveti Martin surađuju s tvrtkom Scribo PR od samog otvaranja tvrtke. Naša kompanija poznata je po iskoraku u marketinškom pristupu oblikovanja proizvoda, te je upravo Scribo PR odigrao ključnu ulogu u vizualiziranju i promociji naših ideja, kako na tuzemnim tako i inozemnim tržištima. Scribo PR-ov tim zna prepoznati naše želje te ih pretvoriti u materijal, koncept ili ideju te nam tako osigurava da uvijek budemo moderni, popularni i u skladu s našom poslovnom vizijom i očekivanjima klijenata. Veselimo se nastavku suradnje.

Branimir Blajić

LifeClass Terme Sveti Martin

Sa Scribo PR – Storytelling PR & Marketing agencijom imam pozitivno iskustvo u radu. Smatram da su kreativni, puni ideja i brzi u rješavanju realizacije poslovnog odnosa. Brinu o potrebi klijenata, stvaraju priču i brand te šire horizonte…U svakom slučaju, šalju pozitivnu vibru te su dobitna kombinacija mladenačke kreativnosti i odgovornosti iskusnih PR-ovaca.

Mihaela Huzanić

Hanza Media - Jutarnji list

Raditi s toliko predanom, kreativnom i pozitivnom ekipom prava je rijetkost, a takve su kvalitete must have u marketingu.

Andrijana Kos Kavran

Međimursko Veleučilište

S agencijom Scribo PR surađivao sam u više navrata na raznim projektima i uvijek ih rado odabirem kao poslovne partnere. Poslu pristupaju odgovorno i kvalitetno, a njihovo znanje i mladenački duh najdraži su mi elementi naše suradnje. Opuštena atmosfera, inovativne ideje i profesionalni pristup poslu obilježavaju ovu mladu, perspektivnu ekipu.

Rudi Grula

Turistička zajednica Međimurske županije

Imate projekt?
Javite nam se.

Imate projekt o kojem želite popričati ili jednostavno želite svratiti do nas po savjet?
Nema problema! Javite nam se putem kontaktne forme i rado ćemo vas saslušati.
P.S. Volimo kada nam klijenti donesu čokoladu!

Prijavom na obrazac slažete se s Izjavom o privatnosti i kolačićima koje ste pročitali pod kategorijom Izjava o privatnosti i kolačićima. Potvrdom obrasca dajete nam privolu da Vaše unešene osobne podatke koristimo isključivo da Vam se povratno javimo.